SÄTERLUND SNICKERI
Ett litet snickeri strax utanför Uppsala som bygger möbler efter dina önskemål

OM SÄTERLUND SNICKERI

Säterlund snickeri drivs av mig, Andreas. Företaget har funnits sedan hösten 2021, men jag började att bygga möbler ett par år innan det. 


För tillfället sker allt arbete i snickeriet på sidan av mitt ordinarie arbete. Det betyder inte längre väntetid efter en påbörjad beställning, men jag hanterar endast en eller två beställningar samtidigt. 


Jag åtar mig både byggnation av nya möbler samt renovering av möbler. Även skärbrädor och andra mindre produkter i trä är möjliga att beställa. Sådana produkter kommer även från tid till annan att finnas tillgängliga under fliken butik. Större inbyggda möbler och annat platsbyggt kan jag tyvärr inte åta mig i dagsläget. Om du är intresserad av en möbel med dyna så arbetar jag även  med tyg och kan göra  t.ex. bänkar och pallar. 


Snickeriet ligger ca 1,5 mil utanför Uppsala och är väl utrustat med de flesta maskiner som behövs för att bygga möbler. 


Leverans kan ombesörjas av mig i hela Mälardalsområdet. För leveranser till andra platser i Sverige kommer speditör att användas.